GT Bouwgroep, tegelwerken Menu
https://www.gtbouwgroep.nl/over-ons

    Over ons

    Meer dan 30 jaar geleden begon Richard Burger te werken als tegelzetter. Een begin van een mooie carrière en eigen ondernemerschap. Inmiddels weet Richard als geen ander wat mooi tegelwerk is en wat er voor nodig is om dat voor elkaar te krijgen. De positieve reputatie van zijn bedrijf in ’t Gooi e.o., onderschrijft dit.

    Zijn expertise is de basis voor de hoge kwaliteitsnorm die de GT Bouwgroep-bedrijven hanteren. Een norm die u kunt verwachten van elke GT Bouwgroep-werknemer die werk voor u doet.

    Maar de ambities van Richard gaan verder dan tegelwerken. Tevreden klanten vroegen vanzelf of Richard ook andere bouwgerelateerde werkzaamheden kon uitvoeren. En zo begon Richard verschillende soorten projecten aan te nemen onder eigen naam. En het aantal succesvolle projecten groeide. Begin 2018 besloot hij om de groei van zijn bedrijf ook te formaliseren, het begin van de GT Bouwgroep. Een groep van bedrijven in de bouwbranche bestaande uit: GT Bouw & Onderhoud, GT Tegelwerken en GT Meubelatelier.

    Met een team van professionele vakmensen biedt de GT Bouwgroep verschillende diensten en producten aan, van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs.